Ahir al vespre es va celebrar el primer dels ‘Sopars al Volcà’, al Volcà Montsacopa

Ahir al vespre es va celebrar el primer dels Sopars al Volcà. Després que l’any passat el temps no permetés que l’activitat es dugués a terme al Volcà Montsacopa, ahir si que es va poder fer. El sopar es repetirà els propers dos dilluns i per assistir-hi s’ha de reservar plaça a l’oficina de turisme d’Olot.

Amb les vistes de la ciutat d’Olot arriben al capdamunt del volcà Montsacopa els participants dels Sopars al Volcà. La vesprada comença amb una visita guiada recorrent la pujada i el voltant del cràter del volcà tot descobrint la història, cultura i natura de la ciutat tant als visitants com també als olotins i garrotxins que acudeixen a l’activitat.

Núria Valverde, Tècnica de Promoció Econòmica Ajuntament Olot, comenta a OLOT TELEVISIÓ que el seu objectiu principal és atraure turistes i així que promocionin la ciutat però sense deixar de banda que els habitants d’Olot descobreixin més sobre la seva ciutat i la seva història.

La visita guiada finalitza a l’era de l’ermita de Sant Francesc. Aquí els participants gaudeixen d’un sopar amb vistes privilegiades. El menú, ofert pel col·lectiu Cuina Volcànica, incorpora com a elements principals els productes típics de la Garrotxa. “La cuina volcànica, entre moltes tasques, la principal és promocionar el producte de la zona de la Garrotxa”, comenta Llorenç Comas, de la Cuina Volcànica de la Garrotxa, on s’intenta que no es perdin els productes típics garrotxins, com el fajol.

Com no pot ser d’altre manera, la vetllada finalitza amb bona música, aquest any a càrrec del grup Scarbeats, amb un espectacle tribut a The Beatles, amb cançons molt “guitarreres”, segons Josep Maria Ribas, component de Scarbeats.

Conjuntament el col·lectiu Cuina Volcànica de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot proposen una nit d’estiu màgica descobrint els tresors gastronòmics de la Garrotxa en un entorn privilegiat que gaudeixen tant els turistes com els de casa.

Un any més els Sopars al Volcà descobreixen els tresors gastronòmics de la Garrotxa en un entorn privilegiat.

Notícies relacionades:

Continuen les obres de millora del volcà Montsacopa amb la pavimentació del camí que dona la volta al cràter

La programació de la Cua del Drac agrupa136 activitats per aquest estiu 2015

El Sopar al Volcà aconsegueix un 60% de participants de fora de la comarca i es consolida com a activitat destacada de la Cua del Drac

x