Zoetis dóna 1.200 euros per un projecte d’alimentació infantil de l’Aliança Humanitària de Creu Roja Garrotxa

L’empresa Zoetis, amb seu a la Vall de Bianya, col·labora amb l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil. Ho ha fet amb un donatiu de 1.200 euros a Creu Roja la Garrotxa per proveir alimentació fresca per infants durant el període de vacances de Nadal.

Ja fa un temps que la planta de Zoetis de la Garrotxa ha posat en marxa un projecte de responsabilitat social que, sota el nom “100 dies sense accidents”, donen 1.100 euros a l’entitat que triïn els treballadors cada cop que l’empresa arriba als 100 dies sense accidents dins el recinte. Per cada dia sense accidents de més, l’empresa suma un euro a la xifra i en aquesta ocasió s’han sumat 1.200 euros.

En la votació dels treballadors per a la donació dels diners, la iniciativa social més votada va ser un projecte d’alimentació infantil de producte fresc, majoritàriament carn i peix, per a nens i nenes que durant el període lectiu mengen equilibradament a través dels menjadors escolars, però que, en temps de vacances, les famílies no els poden donar una alimentació sana i equilibrada. D’aquesta manera, i a través de l’aliança humanitària de la Creu Roja Garrotxa, es podrà arribar a prop de 30 infants durant les vacances de Nadal.

Notícies relacionades:

La multinacional Zoetis aposta fort i inverteix en la planta de la Vall de Bianyac

La Planta Zoetis de la Vall de Bianya rep el premi de Prevenció de Riscos Laborals del Cetig

x