A presó un jove de 19 anys per agredir un home amb un bat de beisbol a la Plaça Pia Almoina d’Olot

El jutjat en funcions de guàrdia d’Olot ha enviat a presó un jove per agredir un home amb un bat de beisbol. La víctima va patir un traumatisme cranioencefàlic i va ingressar en coma a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on continua ingressat a la Unitat de Cures Intenvisives estable dins la gravetat.

L’agressió va ser dissabte a tres quarts de nou del vespre en aquest bar de la plaça Pia Almoina d’Olot. La víctima i dos amics estaven asseguts a la terrassa quan un veí de l’immoble, des d’uns pisos més amunt, els va començar a increpar i llançar objectes. Finalment, quan els dos amics de la víctima van entrar al local, el noi va reptar a l’agressor a baixar i solucionar el problema cara a cara. El jove, de 19 anys, va baixar armat amb un bat de beisbol. Els dos homes es van encarar i l’agressor va donar-li un cop amb el bat al cap.

La víctima va caure estes al terra on el van atendre els serveis mèdics i va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona. L’home va ingressar en coma. Des de llavors ha evolucionat favorablement, però continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives i està estable dins la gravetat.

Després d’agredir a la víctima, el jove agressor va fugir del lloc dels fets i va estar fugat fins diumenge a la tarda quan es va entregar voluntàriament a la comissaria de la Policia Municipal de la capital garrotxina. Dimarts va passar a disposició del Jutjat d’instrucció número 1 d’Olot, que el va enviar a presó provisional per intent d’homicidi.

 

x