El pilot garrotxí Joan Roca participa a la prestigiosa Baja Aragón i competeix pel podi, però no pot acabar la cursa i ha d’abandonar

El pilot garrotxí Joan Roca ha participat aquest cap de setmana en una de les proves de motor més importants a nivell europeu, la Baja Aragón. Una cursa que va guanyar per novena vegada el campió del Dakar Nani Roma i que, malauradamant, Roca no va poder acabar.


Al volant d’un Schlesser el garrotxí Joan Roca participava aquest cap de setmana a la Baja Aragón, un dels rallys més importants i presigiosos de tota Europa. Roca hi anava amb l’ambició d’acabar la prova però poc a poc es va anar erigint com un candidat al títol, en un raid on hi participaven pilots de talla mundial com Hirvoenen o Nani Roma, el garrotxí es va posicionar quart en la classificació en la primera etapa. El dissabte va acabar el primer tram en posició de podi, però van començar a sorgir problemes i, al final, l’equip va decidir abandonar.
Aquesta vegada, doncs, no ha pogut ser, però Joan Roca ja té nous horitzons per endavant.

El campió del Dakar Nani Roma va ser el guanyador d’una baja Aragón que ja s’ha endut nou vegades, mentre que Mikko Hirvonen y Michel Périn van completar el podi.