Entren de forma reiterada en bars garrotxins durant la nit per reventar les màquines escurabutxaques

Argelaguer, Castellfollit de la Roca i Tortellà han vist com els darrers dies han entrat a robar a alguns bars dels seus municipis, així com als locals socials de les piscines municipals respectives. Els lladres actuen de nit, i els ajuntaments afectats demanen incrementar la presència policial als seus pobles.

Aquesta nit passada el Pub de Castellfollit de la Roca ha estat l’últim bar afectat pels robatoris que han tingut lloc els darrers dies a la Garrotxa. El bar el Casal d’Argelaguer i el bar el Casino de Tortellà també han vist com entraven als seus establiments la passada nit del divendres. Els lladres tenen un objectiu clar: el contingut de les màquines escurabutxaques. No es tracta dels únics punts afectats pels robatoris: els locals socials de les piscines municipals de Castellfollit i Tortellà també han patit robatoris; a la piscina de Castellfollit ja porten dos furts soferts durant aquest estiu, i en el darrer ocorregut la nit del passat dissabte han vist com s’enduien caixes de gelat, ampolles d’alcohol i moneda petita relativa a les propines i al canvi de la venda d’entrades. A Tortellà ho van intentar divendres, però els lladres només van malmetre les instal·lacions, les grans afectades dels successos esmentats a les piscines municipals.

Davant la reiteració d’aquests successos dels municipis garrotxins esmentats, els Ajuntaments i responsables de les instal·lacions afectades demanen incrementar la presència policial a la zona, així com que els veïns alertin de qualsevol fet estrany. De moment, els Mossos d’Esquadra segueixen investigant els diferents casos ocorreguts, tot i que no poden determinar que els diversos robatoris estiguin connectats.