Adjudicades per 1,2 milions d’euros les obres de rehabilitació del pont de la C-66 a Besalú

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha adjudicat les obres de rehabilitació i millora del pont de la travessera de la C-66 a l’entrada del nucli urbà de Besalú. Les obres s’han adjudicat per un import de prop de 1 milió 200 mil euros. Es preveu que els treballs comencin a l’octubre i tinguin una durada de sis mesos. El projecte consisteix en la rehabilitació de l’estructura d’aquest viaducte de 210 metres amb la rehabilitació dels arcs i el reforçament dels ciments. També es col·locarà un nou tauler que deixarà una calçada de 6 metres i mig per als vehicles. En comptes que mantenir les dues voreres que hi ha actualment, les obres contemplen una única vorera en el costat esquerra del pont d’1,5 metres. Finalment, també es canviaran les barreres de seguretat adequant-les perquè s’integrin en l’entorn.

Notícies relacionades:

Oberta la licitació per 1,4 milions d’euros de les obres de rehabilitació i millora del pont de la C-66 a Besalú