El Club Natació Olot tanca la temporada amb bons resultats als campionats catalans júnior i absolut

La setmana passada els equips júnior i absolut del Club Natació Olot van tancar la temporada. L’objectiu era donar continuïtat a l’alt nivell mostrat en el Campionat de Catalunya Infantil i el Campionat d’Espanya júnior/absolut i es va aconseguir amb molt bons resultats en la prova disputada a Mataró.

Imatge: CNO

 

El Club Natació Olot ha tancat la temporada de manera brillant. En el campionat de Catalunya júnior i en àmbit individual, David Granados ha aconseguit tres ors al Campionat de Catalunya júnior, en 50, 100 i 200 esquena, a més d’una plata, en els 100 lliures. L’or en aquesta categoria se l’ha endut Oscar Saura, també del club olotí. A més d’aquesta medalla, ha obtingut dues plates, en 200 lliures i 100 papallona, i dos bronzes.

En el circuit català, Lídia Huete i David Granados altre cop van ser els més destacats. La nedadora es va imposar en els 100 papallona mentre que Granados ha repetit or en els 100 esquena. Tots dos també s’han combinat per aconseguir una plata i dos bronzes més per al club olotí.

Així es tanca de forma rodona una temporada que ha portat èxits notables, que animen als nedadors a seguir lluitant per aconseguir uns resultats encara millors la temporada que ve.