Sant Jaume de Llierca busca solucions a l’incivisme d’alguns inquilins dels pisos de lloguer social del municipi

A Sant Jaume de Llierca veïns i administració estan preocupats pels problemes de convivència que hi ha al bloc de pisos de lloguer social del poble. Denuncien la falta de civisme d’alguns llogaters així com diversos robatoris en garatges i trasters. L’ajuntament ja està en contacte amb l’entitat bancària propietària del bloc, per posar-hi remei.

La detenció de tres veïns del poble per cultivar més de 1000 plantes de marihuana en aquests pisos de protecció oficial de Sant Jaume de Llierca ha fet sortir a la llum el malestar dels veïns del bloc, que es queixen dels nombrosos problemes que ocasionen alguns dels inquilins dels habitatges.

L’Ajuntament està treballant al costat dels veïns per posar solució al conflicte. Ja s’ha reunit amb l’entitat propietària dels pisos i ho farà periòdicament, per prendre les mesures oportunes.

Tot i que els tres detinguts pel cas de drogues no vivien en aquests pisos, s’investiga si podrien estar relacionats amb els robatoris que hi ha hagut darrerament a la zona.

 

 

x