La Unió Esportiva Olot s’enfronta al Manlleu en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya

Aquest dissabte la Unió Esportiva Olot s’enfronta a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya al camp del Manlleu. Els olotins arriben al partit després de guanyar els dos amistosos que han disputat fins al moment, contra l’Escala i el Figueres, i sense haver encaixat cap gol. Precisament el Manlleu, que arriba a la eliminatòria amb fitxatges importants com el garrotxí Albert Canal, ja va ser rival l’any passat de la Unió Esportiva Olot en la Copa Catalunya en un partit que va acabar amb victòria olotina. Per al matx son baixes per lesió Abel, Héctor i Rojas.

Notícies relacionades:

La Unió Esportiva Olot es va imposar per 0 a 1 al Figueres amb un gol d’Uri Santos als primers minuts de partit

La UE Olot guanya al FC Escala (0-5) en el primer amistós de pretemporada

La UE Olot començarà la lliga a l’Estadi Municipal contra l’Alcoyano el proper 28 d’agost

x