Es desprèn un bloc de la cinglera basàltica de Castellfollit de la Roca sense deixar ferits ni danys greus

Ensurt a Castellfollit de la Roca aquest dissabte al migdia. Els veïns, poc després de les dues de la tarda, han sentit un fort soroll i el terra ha tremolat. Un bloc de la cinglera del costat del Riu Toronell s’ha desprès, però afortunadament, no ha deixat ferits ni danys greus.

Aquest és el bloc de la cinglera de Castellfollit que s’ha desprès aquest dissabte al migdia, causant un gran ensurt als veïns. I segons els indicis, aquest despreniment hauria tingut lloc per la pluja d’aquest divendres al vespre, que tot i no ser gran en quantitat, sí que ho va ser en intensitat. Aquesta, a més, no ha estat la primera esllavissada en aquesta zona de la cinglera.

“S’ha vist que hi havia una esllavissada al costat del Toronell, han baixat Mossos d’Esquadra i Bombers i han vist què hi havia”, ha explicat Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca, “i ha estat un despreniment petit, però que ha causat un terrabastall bastant gran”.

L’alcalde també ha volgut recordar que Castellfollit necessita millorar les condicions de la cinglera. Sempre amb un objectiu clar: evitar més ensurts com aquest o problemes més grans en el futur.

 

Notícies relacionades:
ERC entrarà al Govern municipal de Castellfollit de la Roca amb la voluntat d’acabar les obres de l’Ajuntament i potenciar la cinglera

x