Una setantena de persones s’anima a anar ‘De pinxos amb els Marrinxos’ pel centre d’Olot

Les activitats de la Cua del Drac inclouen, sobretot, espectacles culturals, però també moltes activitats lúdiques. Una, que s’ha celebrat per primer any, va ser la ruta de tapes ‘De Pinxos amb els Marrinxos‘ organitzada per aquesta colla olotina, que ha animat la tarda-vespre de dissabte al centre d’Olot.

La pluja ha aguantat i respectat la primera edició de la ruta de tapes ‘De pinxos amb els Marrinxos’, que ha animat el centre d’Olot durant la tarda de dissabte. Aquesta colla garrotxina s’ha animat a tirar endavant una idea festiva, lúdica i encarada a tots els públics, inclosa dins les activitats de la Cua del Drac.

Tot i la difusió que això els ha donat, aconseguint arribar a una setantena de persones, els començaments acostumen a no ser senzills. Però iniciatives com aquestes comencen essent petites i poden créixer fins a convertir-se en tradicions, una cosa que només pot dictar el temps. Però especialment, el ritme de la tarda l’ha posat la pròpia percussió de Marrinxos, per animar a la gent a unir-se a l’activitat, si no ha estat aquest any, que sigui en l’edició de l’estiu que ve.

 

Notícies relacionades:
La programació de la Cua del Drac agrupa136 activitats per aquest estiu 2015
Els Marrinxos celebren una jornada en favor del Nepal al centre d’Olot durant tot el dissabte