Artistes del col·lectiu Artpirineus exposen fins a finals d’agost a l’oficina de turisme de Santa Pau

Aquest diumenge al migdia s’ha inaugurat a l’oficina de turisme de Santa Pau una exposició del col·lectiu d’artistes Artpirineus, que inclou 11 obres que es podran veure durant tot l’agost en aquest emplaçament.

L’oficina de turisme de Santa Pau acollirà 11 obres de diferents artistes del col·lectiu Artpirineus. L’exposició s’ha inaugurat aquest diumenge al migdia, on ja una quarantena de persones han gaudit de les obres exposades.

Seguint l’essència del col·lectiu, l’exposició inclou obres de diverses disciplines: escultura, fotografia, però especialment, pintura. Això sí, pintura que va del realisme més pur a l’abstracció més acusada.

I és que Artpirineus, col·lectiu nascut el 2008, ara ja compta amb una quinzena d’integrants de diverses comarques que aprofiten aquesta multidisciplinarietat per nodrir d’elements nous el seu art i aconseguir innovar i fer créixer qualitativament la nova obra que presenten.