La CUP d’Olot critica CiU per votar en contra d’hissar l’estelada durant les Festes del Tura

La moció perquè l’Ajuntament d’Olot ingressi els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya va ser, com diem, presentada per Esquerra, com també ho va ser la que va demanar al consistori el suport explícit al caràcter plebiscitari de les eleccions del 27-S. La CUP va votar a favor de les dues mocions. Avui, el grup ha explicat que va ser un sí crític, ja que els hagués agradat que Esquerra hagués consensuat les mocions amb la resta de forces sobiranistes abans de presentar-les. La CUP ha estat especialment crítica amb la votació de la moció presentada per algunes entitats que demanava hissar la bandera estelada a l’Ajuntament durant les Festes del Tura. La moció va ser rebutjada amb els vots en contra de Convergència i Unió. La CUP ha acusat el grup de fer prevaldre les preferències del PSC, el seu soci al Govern municipal.

La CUP d’Olot també ha estat crítica amb la modificació de crèdit del pressupost portada a aprovació a l’últim ple municipal. El grup creu que no és normal que en els últims mesos s’hagin fet quatre modificacions de crèdit per valor de gairebé 2 milions d’euros. Creuen que algunes modificacions no responen a criteris d’inversions, gestió corrent o inversions per sostenibilitat, i demanen que es faci una previsió d’aquestes modificacions en el pressupost.

 

Notícies relacionades:
La continuïtat del correbou de Festes del Tura es debatrà a partir de l’any que ve
L’Ajuntament d’Olot modifica de nou els pressupostos del 2015
ERC d’Olot proposarà al Ple d’aquest dijous dues mocions en relació a les properes eleccions del 27 de setembre

Deixa un comentari