La Unió Esportiva Olot segueix endavant a la Copa Catalunya gràcies a un gran gol de Marcel Serramitja en el darrer sospir (0-1)

La Unió Esportiva Olot segueix endavant a la Copa Catalunya després de derrotar dissabte al Manlleu per 0-1. Un gol de Marcel Serramitja en els instants finals permet als de Rodri seguir endavant en la competició.


La Unió Esportiva Olot visitava el Manlleu en un duel ja habitual en les primeres rondes de la Copa Catalunya en pretemporada. L’equip de Rodri ja sabia que es trobaria amb un rival rocós i competitiu i els osonencs no van decebre en absolut. L’equip liderat en defensa pel garrotxí Albert Canal va posar la por al cos als olotins en diverses ocasions, especialment en la primera meitat. El cordobès Sergio Ortiz va ser la principal arma de l’Olot amb la pilota aturada, però el marcador no es va moure en mig d’un ritme frenètic i d’un partit molt intens.

A la represa l’Olot va buscar el gol acumulant gent a dalt, però el Manlleu es va tancar molt bé i va buscar el premi dels penals en els darrers minuts de partit. Va ser llavors quan Marcel Serramitja, flamant fitxatge de l’equip de Rodri, va fer l’únic gol del partit amb una genialitat que va decantar la balança en el darrer sospir del temps afegit. Res va poder-hi fer Segovia i l’Olot avança ronda en la Copa Catalunya.

La Unió Esportiva Olot és a punt de començar la temporada i aquesta setmana la preparació s’accelera amb dos partits al Torneig de l’Estany a Banyoles, un de Copa Catalunya a Figueres i el Trofeu Sant Aniol a l’Estadi davant del Girona FC.

 

Notícies relacionades:
La Unió Esportiva Olot s’enfronta al Manlleu en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya
La Unió Esportiva Olot es va imposar per 0 a 1 al Figueres amb un gol d’Uri Santos als primers minuts de partit
La UE Olot guanya al FC Escala (0-5) en el primer amistós de pretemporada

Deixa un comentari