Riudaura millorarà la planta baixa del centre cívic per ampliar les activitats que s’hi duen a terme

L’Ajuntament de Riudaura ha aprovat l’adjudicació de la rehabilitació de la planta baixa del Centre Cívic. Aquestes obres, amb un cost d’aproximadament 60.000 euros, habilitaran la zona per a què si puguin fer més activitats que les que ja s’hi porten a terme avui dia.

El centre cívic de Riudaura només compta, encara, amb la planta baixa, per a què s’hi puguin fer activitats. Però que sigui hàbil per això, no treu que les seves condicions siguin molt limitades. Per això l’ajuntament ha aprovat l’adjudicació d’obres de millora. Per a David Jané, alcalde del municipi, les millores permetran “treure més suc” de l’espai, que fins ara només s’hi podien fer activitats “de manera limitada”. Les obres costaran 65.000 euros i l’ajuntament n’aportarà un 10% ja que el 90% restant estan subvencionats. D’aquesta manera les obres suposen “una parida petita del pressupost municipal i el valor que se’n traurà és molt gran” segons Jané.

Cap a la tardor es remodelarà la sala i també es climatitzarà, amb la qual cosa s’espera que la seva activitat augmenti beneficiant el teixit associatiu del poble, tal com explica el seu alcalde.

Tot, a l’espera de trobar solucions per a la planta de dalt del mateix centre cívic, una opció en la qual s’està treballant.

 

Notícies relacionades:
Fem Riudaura convocarà consultes sobre temes fonamentals com el Centre Cívic o la depuradora
L’estudi d’arquitectes RCR fa una proposta a l’Ajuntament de Riudaura per remodelar el centre cívic i reobrir-lo al públic
La teulada del Centre Cívic de Riudaura cedeix per la força del vent i provoca un nou accident

x