Salut dóna per tancat el brot de diftèria a Olot

L’Agència de Salut de la Generalitat ha donat per tancat el brot de diftèria que va produir la mort d’un nen de 6 anys d’Olot. Els resultats de les dues últimes proves confirmen que els portadors, nou adults i un nen, que fins ara han estat aïllats a casa seva per evitar contagis, han eliminat completament el bacteri. Els deu portadors de diftèria no han desenvolupat símptomes de la malaltia perquè tots ells estaven vacunats.

 

Notícies relacionades:
Els pares i familiars del nen de 6 anys mort per diftèria agraeixen publicament la feina del personal de l’Hospital de la Vall d’Hebron
El Departament de Salut dóna d’alta als vuit portadors del bacteri causant de diftèria
L’església de Sant Esteve d’Olot ha acollit aquest dilluns al matí el funeral del nen de sis anys mort per diftèria