Arrenca el VII Workshop d’RCR Arquitectes amb 75 estudiants i arquitectes de fins a 27 nacionalitats diferents, que passaran l’agost a la Garrotxa

75 estudiants i arquitectes de 27 nacionalitats diferents visiten des d’ahir i fins a finals d’agost la nostra comarca gràcies al Workshop d’RCR Arquitectes, una iniciativa que compleix enguany 8 edicions i que té en l’arquitectura i els paisatges olotins als seus grans atractius.


Des d’avui i fins a finals d’agost una setantena d’estudiants i arquitectes participaran a diferents seminaris, conferències i xerrades. Un any més això és gràcies al Workshop d’RCR Arquitectes. Ampliar coneixements d’arquitectura, transmetre diferents mètodes de treball o donar a conèixer el territori garrotxí és el que ofereix aquesta iniciativa, on enguany hi participen 75 persones de 27 nacionalitats diferents, que venen amb una gran motivació seduïts per la filosofia d’RCR i per comprovar com l’arquitectura pot fondre’s en paisatge volcànic únic que tenim a la Garrotxa.

Aquesta és ja la vuitena edició d’aquest Workshop, que forma part dels cursos d’estiu de la Xarxa d’Universitats i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. És una oportunitat única d’ensenyar la Garrotxa a través del paisatge, els edificis i la curiositat dels estudiants i arquitectes.

L’estudi olotí RCR Arquitectes compleix enguany 25 anys deixant empremta i treballant per lligar l’arquitectura amb el territori i aquest workshop és una bona prova de l’estreta relació entre la ciutat d’Olot i l’estudi.

 

Notícies relacionades:
RCR Arquitectes inaugura l’exposició ‘Papers’ amb esbossos dels seus projectes a l’Arts Santa Mònica de Barcelona
El proper diumenge s’inicia el VIII Workshop d’RCR Arquitectes on hi participaran estudiants i arquitectes de 20 països diferents

x