La CUP d’Olot es marca com a objectiu ser una “corretja de transmissió entre l’Ajuntament i el carrer”

La CUP diu que no podran fer prosperar poques propostes davant la majoria absoluta tàcita que ha generat el pacte entre CiU i el PSC, però es comprometen a ser una corretja de transmissió entre el que passa a l’Ajuntament i els ciutadans. La CUP ha valorat el primer mes de representació a l’Ajuntament d’Olot. Després d’assistir a diferents reunions prèvies al ple, la Candidatura d’Unitat Popular conclou que se celebren amb molt poc temps per treballar la documentació, presentar propostes i oferir debat. Demanaran a l’equip de govern poder disposar de la documentació amb més temps.

Notícies relacionades:
La CUP d’Olot critica CiU per votar en contra d’hissar l’estelada durant les Festes del Tura
La continuïtat del correbou de Festes del Tura es debatrà a partir de l’any que ve
L’Ajuntament d’Olot modifica de nou els pressupostos del 2015