Santa Pau serà l’escenari del film ‘El Pregón’, protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero, que es començarà a rodar el mes de setembre

Santa Pau serà l’escenari d’una pel·lícula protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero. El municipi garrotxí ha captivat al director i al productor del film ‘El Pregón’, que començarà a rodar-se al setembre. Ja s’està fent una crida per al càsting de la producció, on es busquen actors i actrius de la zona d’Olot, Santa Pau i Banyoles.

Andreu Buenafuente i Berto Romero protagonitzaran la pel·lícula ‘El Pregón’, que començarà a rodar-se aquest proper mes de setembre a Santa Pau. El municipi garrotxí ha captivat al cap de producció i els encarregats de localització del film, sobretot la zona del nucli antic, alguns elements estructurals del poble com els balcons i algun carrer i també amb la possibilitat de rodar a l’ermita de Sant Martí.

Una notícia que ha caigut en gràcia a Santa Pau i que l’Ajuntament veu amb bons ulls per tot el que comporta: quatre setmanes de gravació amb més d’una seixantena de personal allotjat al municipi.

L’empresa Casting Singular ja ha convocat quatre càstings a Sant Pau i Olot per trobar una gran quantitat de figurants que necessiten per a la pel·lícula ‘El Pregón’, dirigida per Daniel de la Orden (Barcelona nit d’estiu i Barcelona nit d’hivern), amb guió de David Serrano (El otro lado de la cama i Días de futbol) i Diego San José (Pagafantas i Ocho apellidos vascos) i produïda pel Terrat i Atresmedia.

‘El Pregón’ explica la història de dos germans enemistats que han de tornar al seu poble natal a fer el pregó.

x