L’Ajuntament d’Olot treballa en un projecte d’innovació per al futur Parc dels Volcans

L’equip de Govern d’Olot vol accedir a un fons europeu que podria significar una ajuda d’entre un i tres milions d’euros per al futur Parc dels Volcans que es vol crear a l’entorn del volcà Montsacopa. Perquè aquesta subvenció sigui concedida, l’Ajuntament ha de definir un projecte relacionat amb la innovació. Recentment, ha aprovat una partida perquè una empresa especialitzada completi el projecte.

El darrer ple de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat una modificació de crèdit del pressupost amb els vots a favor de Convergència i Unió i el PSC i el rebuig de la resta de grups. Dins d’aquesta modificació, l’equip de govern ha contemplat una nova partida de prop de 21.800 euros per a l’empresa a qui s’ha encarregat un projecte d’innovació relacionat amb el Parc dels Volcans. Aquest projecte, necessari per accedir a una subvenció europea, engrossirà les prestacions del futur Parc dels Volcans. Esquerra va demanar a l’equip de Govern que comparteixi el projecte amb la resta de grups. El govern municipal preveu presentar-los-ho al setembre, un cop estigui ben definit.

La CUP va aprofitar el debat entorn del futur Parc dels Volcans per reivindicar la ubicació de la nova oficina de turisme a l’entorn del Volcà Montsacopa. Creu que li donaria un valor afegit al projecte i permetria una major possibilitat d’aparcament. CiU creu que la ubicació de la nova oficina de turisme tal i com està plantejada, a l’antic hospital, donarà un nou valor al centre de la ciutat.

 

Notícies relacionades:
L’Ajuntament d’Olot modifica de nou els pressupostos del 2015
La continuïtat del correbou de Festes del Tura es debatrà a partir de l’any que ve
La CUP d’Olot critica CiU per votar en contra d’hissar l’estelada durant les Festes del Tura

Deixa un comentari