L’atur disminueix per sisè mes consecutiu a la Garrotxa situant-se als 2.732 aturats registrats

Un mes més l’atur baixa a la Garrotxa. Aquest juliol la disminució ha estat moderada i s’han reduït les llistes de desocupats a la comarca en 23 persones, una caiguda del 0’83%. El mes ha tancat, doncs, amb un total de 2.732 garrotxins apuntats. Aquesta és la xifra més baixa que es registra a la comarca des del desembre del 2008. El juliol és el sisè mes consecutiu que l’atur disminueix a la Garrotxa. Des del gener d’aquest any fins ara més de 500 persones han desaparegut de les llistes, cosa que suposa que en mig any, l’atur registrat s’ha reduït un 15’75%.


 

Notícies relacionades:
L’atur disminueix per cinquè mes consecutiu assolint la xifra més baixa a la Garrotxa des del gener del 2009
L’atur segueix disminuint a la Garrotxa i ara hi ha 2.879 desocupats registrats al maig

x