L’N-260 és la carretera més perillosa de la demarcació de Girona en sinistralitat segons les dades del primer semestre del 2015

La Nacional 260, que passa per Olot, és la carretera més perillosa de tota la demarcació de Girona pel què fa a la sinistralitat durant el primer semestre d’aquest any 2015. En total hi ha hagut 10 víctimes mortals a les carreteres gironines durant la primera meitat del 2015.


Les comarques gironines acumulen 10 víctimes mortals en accidents automobilístics durant els sis primers mesos d’aquest any. Aquesta xifra és la mateixa que hi va haver durant la primera meitat del 2014.

El nombre de ferits greus en la demarcació augmenta lleugerament, passant de les 70 persones durant el primer semestre de 2014 a les 77 registrades durant el que portem de 2015. De moment, l’Empordà és el territori amb més sinistralitat mortal, mentre que al Gironès encara no n’hi ha hagut.

Des de la Generalitat destaquen que gran part d’aquesta accidentalitat prové de les distraccions al volant. Per aquest mateix motiu, el conseller assegura que s’augmentaran els controls amb la voluntat que els conductors estiguin més pendents de la via.

A nivell de carreteres, durant aquest primer semestre de 2015, la més perillosa és la N-260 que creua de Portbou a Puigcerdà, passant per Figueres, Olot i Ripoll.

 

Notícies relacionades:
Una noia de 18 anys mor en un accident de trànsit a la N-260 al terme municipal de Besalú aquest dissabte al matí