Castellfollit de la Roca oferirà un concert cada dijous d’agost a les 10 del vespre

Aquest vespre comencen els concerts d’estiu de Castellfollit de la Roca, una novetat a l’agenda cultural garrotxina. Els dijous d’agost, diferents emplaçaments del poble acolliran concerts dels quals es podrà gaudir, en dos casos gratuïtament i en els altres dos, per un preu de 3 euros.

Els amants de la música tenen una cita cada dijous d’agost a les 10 del vespre a Castellfollit de la Roca. Aquesta mateixa nit ja es dóna el tret de sortida a aquests espectacles, amb Paula Arbós i Edgar Basiana, que toquen a l’església vella. Però no serà l’únic emplaçament que acollirà concerts.

Dijous que ve, La Marta Rius tocarà a la plaça Major. El dia 20 es tornarà a l’església Vella, amb Agnès and The Pèpits i el cicle el tancarà el PD Amic del Poble a la Piscina Municipal. Castellfollit se suma, doncs, a ampliar l’agenda cultural garrotxina amb aquesta proposta a les nits dels dijous d’agost.

x