La Generalitat ha culminat la redacció del projecte constructiu de la variant d’Olot amb un pressupost previst d’entre 117 i 125 milions d’euros

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha estat aquest migdia a l’Ajuntament d’Olot. Davant dels agents polítics, socials i econòmics de la comarca, ha explicat que la Generalitat ha complert amb la seva part de la variant d’Olot i ha culminat la redacció del projecte constructiu. Vila assegura que el projecte és una prioritat per a la Generalitat i tirarà endavant l’obra tant bon punt es compti amb la disponibilitat pressupostària. I és que aquest projecte constructiu de la variant d’Olot té una previsió de pressupost d’entre 117 i 125 milions d’euros. L’alcalde d’Olot ha aprofitat per a reclamar a l’Estat que resolgui les al·legacions i compleixi amb la seva part de la variant.

 

Notícies relacionades:
El Firal, la variant i els usos de l’edifici de l’antic hospital, compromisos comuns dels candidats al debat d’Olot Televisió
La Comissió d’Urbanisme aprova la modificació per desplaçar al nord el tram de la variant d’Olot pertanyent a la Generalitat