El ritual Apanui de l’Ésdansa s’oferirà amb la modalitat de la taquilla inversa

A mesura que es va acostant l’Ésdansa anem coneixent detalls d’aquesta 32a edició. Enguany el Festival de Música i Dansa de Les Preses incorpora una nova modalitat de taquilla, la taquilla inversa. S’aplicarà en el ritual Apanui que es farà el divendres 21 d’agost a la mitjanit al Clot de l’Infern del Parc de Pedra Tosca. L’entrada a l’espectacle serà gratuïta, però al final tothom qui ho desitgi podrà fer una aportació voluntària segons cregui convenient. El Clot de l’Infern és un escenari que es recupera desprès que fa cinc anys s’hi representes una cerimònia ancestral de l’illa de Taiwan, que és el que veuen en imatges. Aquest 2015 s’hi podrà veure un ritual de la tribu Apanui de Nova Zelanda.

 

Notícies relacionades:
Vuit companyies dels cinc continents participaran a l’ÉsDansa, que aquest any tindrà entrades numerades
La Xarxa i Olot Televisió retransmetran en directe l’acte central de l’ÉsDansa
El festival Ésdansa duplica l’oferta de cursos de dansa per a adults i els desdobla en dos circuits per respondre a l’alta demanda

Deixa un comentari