Els socis de la UE Olot rebran 25 euros per cada nou abonat que portin al club

La Unió Esportiva Olot té actualment 1.400 socis. El club es planteja ara fer créixer l’entitat fins a la xifra de 2.000 abonats a mig termini. Ahir la Unió Esportiva Olot va presentar la nova campanya de captació de socis per aconseguir aquesta fita, amb una premisa clara. Tal i com va expressar el seu president, el club vol que els seus socis se sentin estimats. És per això que el club ha dissenyat una campanya que compta amb dos eixos principals. D’una banda, descomptes i preus especials que oferirà el carnet de soci gràcies al conveni a què s’ha arribat amb diferents col·laboradors i proveïdors, destinat als nous i antics abonats. D’altra banda, la campanya també ofereix una original promoció destinada als actuals socis. Queden exempts de la promoció els joves abonats amb carnet de soci júnior.

Aquest any, els nous carnets es tramitaran a les oficines de l’Estadi Municipal d’Olot, amb horari de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre de dilluns a dijous, i el divendres només al matí.

A nivell esportiu, la Unió Esportiva Olot comença la temporada conscient de la diferència pressupostària amb respecte d’altres equips, però amb ambició. El club va presentar ahir el Trofeu de Sant Aniol, que se celebrarà aquest proper diumenge a 2/4 de 8 del vespre a l’Estadi Municipal. Aquest any, el rival serà el Girona Futbol Club. La Unió Esportiva Olot també disputa la Copa Catalunya. Aquest any, si el calendari ho permet, l’equip celebrarà el partit en favor de Càritas Garrotxa contra el Nàstic de Tarragona. Molt probablement es disputaria el cap de setmana vinent. El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, va finalitzar la seva intervenció demanant a l’Ajuntament que faci progressar el projecte de futbol base i la remodelació de l’estadi.

 

Notícies relacionades:
La Unió Esportiva Olot s’enfronta al Manlleu en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya
La Unió Esportiva Olot es va imposar per 0 a 1 al Figueres amb un gol d’Uri Santos als primers minuts de partit
La UE Olot guanya al FC Escala (0-5) en el primer amistós de pretemporada

x