La Festa del Color inspirada en el Holi Festival arriba a la Garrotxa

Imatg:e Klyngh Teatre

Aquest cap de setmana arriba un nou format de festa a la Garrotxa. Les Preses acull demà la Festa del Color, organitzada per la companyia del municipi Klyngh Teatre. Es farà a partir de les 5 de la tarda a l’esplanada de la Bòbila, l’escola del municipi. L’entrada serà gratuïta i les boles de color es vendran per 1 euro. Inspirada en el Holi Festival de la Índia, aquest és un esdeveniment mític en el país hindú que en els darrers anys s’ha popularitzat arreu del món. Klyngh Teatre vol que el dissabte hi hagi el màxim de gent possible al municipi per fer el més gran possible aquesta festa pionera a la Garrotxa. Hi haurà música en directe i animació així com també un servei de bar. Es recomana que es vagi vestit amb roba blanca poc delicada.

 

 

Notícies relacionades:
Unes 400 persones participen en la 5a Nit de la Por de les Preses, que enguany s’ha fet en un recorregut tancat
Teatre solidari per investigar la fibrosi quística