La UE Olot s’imposa al triangular de Banyoles i s’estrenarà a casa aquest diumenge

La Unió Esportiva Olot s’ha proclamat guanyadora del triangular de Banyoles, imposant-se als locals i al Figueres. Precisament aquest dissabte es juga la segona eliminatòria de la Copa Catalunya contra els de l’Alt Empordà, i diumenge l’equip s’estrenarà a casa contra el Girona.

Saldo positiu en el triangular de Banyoles per la Unió Esportiva Olot. En tots dos partits, a 45 minuts cadascun, els de Rodri es van imposar amb un combinat que ha servit per reservar homes importants i provar juvenils i jugadors que estan a prova. Primer, victòria per la mínima contra el Figueres, amb gol de Kike que porta unes setmanes entrenant amb el club i dóna molt bones sensacions. Després, victòria per 0 a 3 contra els de casa, equip de 2a catalana molt lluitador, però que no va aguantar el ritme dels olotins.

Aquest dissabte al vespre, la UE Olot juga a Vilatenim, altre cop contra el Figueres, en eliminatòria de la Copa Catalunya, on hauria de presentar un equip més consistent per imposar-se als de l’Alt Empordà. I diumenge, a dos quarts de vuit, els aficionats tenen cita a l’estadi Municipal. Serà l’estrena dels homes de Rodri a casa en el Trofeu Sant Aniol, contra un rival de luxe: el Girona.

 

Notícies relacionades:
Els socis de la UE Olot rebran 25 euros per cada nou abonat que portin al club
La Unió Esportiva Olot s’enfronta al Manlleu en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya
La Unió Esportiva Olot es va imposar per 0 a 1 al Figueres amb un gol d’Uri Santos als primers minuts de partit