L’arquitecte de la Vall de Bianya Miquel Subiràs és l’autor de la reforma del Magma

El centre lúdic termal Magma, a Santa Coloma de Farners, ha reformat les seves instal·lacions amb nous espais únics fets a mida per l’arquitecte de la Vall de Bianya Miquel Subiràs.  El centre ha incorporat uns nous espais elevats i de gravitació i un sofisticat sistema de projeccions i il·luminació subaquàtica.

Després de dos mesos d’obres i un milió d’euros d’inversió, el centre lúdic i termal Magma, a Santa Coloma de Farners, gaudeix d’una nova imatge. El nou Magma, o Magma 2.0, com l’anomenen els promotors del projecte, disposa de nous espais elevats, saunes de gravitació i un gran sistema de projeccions on, durant la nit, es projecten imatges de Islàndia gravades especialment per al nou centre termal. Miquel Subiràs, arquitecte responsable del projecte explica que el que s’ha volgut fer és “traslladar l’usuari a un altre món” enfatitzant la idea de portar el paisatge cap a l’interior. D’aquesta manera l’aruqitecte justifica la utilització d’hacer i vidre com a materials principals de la reforma. Per la seva banda, Ignasi Avilés, gerent del Magma, assegura que era hora de “donar desposta a les noves demandes dels visitants i posar el centre al dia”.

Aquesta reforma correspon a la primera de les tres fases del projecte de renovació del centre, que està previst que es complementi fins al 2017.

Deixa un comentari