La primera Festa del Color de la Garrotxa ha atret més d’un centenar de persones a l’esplanada de la Bòbila de Les Preses

Malgrat la inestabilitat meteorològica, la companyia teatral de Les Preses, Klyngh Teatre, ha pogut celebrar els seus cinc anys d’història tal com havia previst. La Festa del Color que han proposat per aquest dissabte a la tarda, ha atret petits i grans a passar-s’ho bé a l’esplanada de La Bòbila.

La pols de colors ha omplert l’esplanada de la Bòbila de Les Preses aquest dissabte a la tarda. La companyia Klyngh Teatre ha organitzat un festival ‘Holi’ per celebrar el seu cinquè aniversari, i malgrat que les condicions meteorològiques han fet dubtar sobre si es faria o no l’esdeveniment, al final la gent que ha anat a passar-s’ho bé ho ha pogut fer.

“La pluja ens ha fet estar més frescos i l’aigua també ha anat bé per animar l’ambient”, ha explicat Ferran Bassaganyes, membre de la companyia organitzadora, a OLOT TELEVISIÓ. “Hem venut totes les bosses de pols i valorem molt positivament l’esdeveniment”, ha prosseguit.

I és que tant petits com joves com grans han fet cap a Les Preses i s’ho han passat d’allò més bé. Però la iniciativa sembla que no es quedarà només en l’acte d’aquest cap de setmana, ja que la companyia voldria repetir-ho, amb la sort que el temps acompanyi.

“Ens agradaria tornar-ho a fer per la festa major de Les Preses”, ha dit Bassaganyes, “però si a l’agost el temps no ens respecte no sé si ho farà a l’octubre… en tot cas, voldríem que estés emmarcat en el municipi de Les Preses”.

 

Deixa un comentari