‘Els Corbs Negres’ tanquen el cicle de concerts d’estiu de Santa Pau

El mític grup garrotxí ‘Els Corbs Negres’ ha tancat els concerts d’estiu de Santa Pau. Durant el darrer mes, el patronat de turisme del municipi ha aconseguit portar diversos grups de diferents estils que han animat els vespres a diferents indrets del poble.

Amb el concert d’aquest dissabte al vespre, el mític grup garrotxí ‘Els Corbs Negres’, han tancat el cicle de concerts d’estiu de Santa Pau. Al final, pel risc de pluja, ha calgut fer el concert al poliesportiu del municipi, malgrat que la resta de concerts, que han comptat amb grups com el Gospel Cor Garrotxa o la orquestra holandesa ‘Vakantieorkest Ad Hoc’, s’havien fet al centre de la vila, en un entorn idíl·lic.

Els Corbs Negres han començat el seu espectacle durant un completíssim recital i han repassat a bastament temes de la seva època, els anys 60, amb l’estil que els caracteritza. I el públic, fidel al grup, ha seguit apassionadament temes mítics de la música d’uns temps de joventut compartits, com ara ‘Obladi oblada’, ‘Resistiré’ o ‘Sapore di Sale’. En aquesta últim s’ha comptat amb la col·laboració del mític ‘Rock Begudan’, que és, a més, fill de Santa Pau.

Així, malgrat que l’escenari no hagi estat el desitjat, els concerts de Santa Pau han tancat un nou cicle de concerts que es van reprendre després de molts anys. Amb aquest projecte, el patronat de Turisme del Santa Pau pretén animar les nits d’estiu del municipi en els propers anys.

Notícies relacionades:

Gospel Cor Garrotxa actuarà aquest dissabte en el segon concert de les Nits Musicals de Santa Pau

L’onzena edició del Descampat Festival omple Santa Pau d’activitats lúdiques i concerts durant tot el dissabte

La Nit del Garrotxí de l’Any ha homenatjat a ‘Els Corbs Negres’ i ‘Els Volcànics’, dos grups dels seixanta que van triomfar a Olot

x