La soprano Montserrat Cristau meravella el Parc Nou d’Olot amb les seves interpretacions de Gershwin

Aquest diumenge a la tarda, la soprano Montserrat Cristau ha actuat al Parc Nou d’Olot, en el marc dels concerts d’estiu. Ha interpretat Gershwin acompanyada al piano i ha aconseguit fascinar el més de centenar de persones que hi ha acudit. Amb el pianista Santi Escura, han interpretat magisralment grans obres d’un dels millors compositor nord-americans del segle XX: òperes, obres de musicals de Broadway i altres temes. Diumenge que ve, el cicle de concerts d’estiu del Parc Nou continua amb el DaniSare Trio que interpretaran música american, com sempre a les 18:30 de la tarda.

Notícies relacionades:

El Gospel Cor Garrotxa recapta més de 1.600€ en benefici de l’Oncolliga en el concert solidari d’aquest diumenge al Parc Nou, on hi van actuar quatre cors més d’arreu de Catalunya

Josep Maria Farràs i Hot Brass captiven el Parc Nou amb el seu jazz

L’Orquestra Terrassa 48 i l’actriu Alícia Pérez uneixen disciplines en un concert al Parc Nou d’Olot