La UE Olot s’emporta el Trofeu de Sant Aniol després de superar el Girona FC a la tanda de penals

La Unió Esportiva Olot s’ha imposat als penals davant el Girona FC després de l’empat a 2 en un temps reglamentari durant el qual els olotins han ofert un bon joc. Així, el trofeu Sant Aniol enguany es queda a casa.

La Unió Esportiva Olot s’ha endut el trofeu Sant Aniol aquest diumenge a la tarda en la seva estrena a l’Estadi Municipal. Els de Rodri es presentaven en societat, i a la primera part ja s’han vist alguns detalls de bon joc. Tot i ser un partit de pretemporada i amb un rival de nivell, com el Girona, els olotins han dominat després d’una arrancada potent dels homes de Pablo Machín. Tot i això, els primers quaranta-cinc minuts han resultat en empat a zero: malgrat la insistència i les ganes, tots dos equips estaven erràtics de cara a porta i no aconseguien materialitzar les oportunitats.

Després del pas per vestuaris al descans, el partit ha canviat de color. El Girona ha mostrat un ritme molt més alt en els primers minuts de la segona meitat i això li ha permès marcar dos gols amb només set minuts de diferència. Ha estat Alcaraz l’autor de tots dos, amb dues accions pràcticament clavades.

Però d’aleshores ençà els gironins s’han desinflat i l’Olot no s’ha quedat mirant les mussaranyes. Luismi ha marcat un golàs al minut 72 i al 83 el Girona ha comès una falta dins l’àrea que ha suposat un penal, una ocasió que no es podia desaprofitar. Héctor Simón no ho ha fet i ha empatat a 2.

Els intents de tots dos equips per guanyar fins al final han estat frustrats. La precipitació i les presses han fet que al final del partit s’arribés amb l’empat a dos que ha establert Simón, i s’ha anat a la tanda de penals. Finalment, els olotins s’han imposat des dels 11 metres després d’una excelsa parada de Wilfred, seguida del gol d’Allal, que ha certificat que el trofeu Sant Aniol aquest any es quedi a casa.

Notícies relacionades:

La UE Olot cau eliminada de la Copa Catalunya per la mínima contra el Figueres després d’encaixar un gol de Pedro al minut 82

La Unió Esportiva Olot segueix endavant a la Copa Catalunya gràcies a un gran gol de Marcel Serramitja en el darrer sospir (0-1)

La UE Olot s’imposa al triangular de Banyoles i s’estrenarà a casa aquest diumenge