Castellfollit de la Roca demana un pla director per conservar la cinglera

L’Ajuntament de Castellfollit reclama un pla director per evitar que s’acceleri la degradació de la cinglera basàltica. Després de l’esllavissada del dia 1 d’agost, l’alcalde del municipi garrotxí, Miquel Reverter, celebra la voluntat del Conseller Santi Vila de reprendre els estudis de l’Institut Geològic de Catalunya, però demana una planificació d’actuacions a llarg termini per millorar l’estat de la cinglera, amb la col·laboració de totes les institucions implicades. Reverter apunta que més enllà dels estudis, cal veure-ho ‘in situ’ per conèixer la gravetat de la situació, i diu que l’Ajuntament trucarà totes les portes per trobar el finançament necessari, si cal, a nivell europeu.

Notícies relacionades:

El conseller Santi Vila afirma que caldrà veure qui és responsable que la cinglera de Castellfollit estigui prou neta i conservada

Es desprèn un bloc de la cinglera basàltica de Castellfollit de la Roca sense deixar ferits ni danys greus

Castellfollit de la Roca oferirà un concert cada dijous d’agost a les 10 del vespre