El Club Natació Castellfollit es proclama campió de la Copa Pirineus seguit de prop pel Besalú

El Club Natació Castellfollit es va erigir dissabte com a campió a la Copa Pirineu. El Castellfollit l’ha guanyat els últims 12 anys de forma consecutiva i és el club que més vegades l’ha aconseguit a la història de la competició. Aquest any, el Besalú l’ha seguit de ben a prop. Dissabte, el Castellfollit es va imposar als besaluencs per 470 punts a 466, només quatre punts per sobre. El Besalú ha quedat segon a la general, i el Santjoanenc sisè.

El Castellfollit també va aconseguir dos rècords de club dissabte. Un d’ells el va aconseguir Gerard Reixach als 100 papallona, que va completar en 1 minut 2 segons. L’altre el va aconseguir també Reixach juntament amb Sergi Vivet, Adrià Sorribas i Albert Bonilla, als 4×50 estils absolut masculí. Van completar-los en un minut 58 segons, 41 centèsimes, uns tres segons menys que la marca registrada en l’històric del club.

Aquest estiu, el Castellfollit ha fet doblet, ja que dijous passat a la Jonquera va proclamar-se campió de la Challenge David Monner per segon any consecutiu, un torneig del que el Besalú també va aconseguir la segona plaça i el Santjoanenc va quedar en setena posició.