Més de 400 persones participen al càsting per fer d’extra a la pel·lícula ‘El Pregón’, que es gravarà a Santa Pau

Més de 400 persones d’Olot i rodalies han respost a la crida que l’empresa Casting Singular va fer per trobar figurants per la pel·lícula El Pregón, protagonitzada per Buenafuente i Berto Romero, que es gravarà a Santa Pau al setembre. Ahir va ser el darrer dia de les proves, que també han passat per la capital garrotxina.

El Centre Cívic de Santa Pau ha acollit el càsting de figurants per la pel·lícula El Pregón, dirigida per Dani de la Orden. En el procés de selecció, que va començar divendres, es buscaven uns 600 adults i 50 nens de 8 a 12 anys.

El càsting també demanava un perfil més concret, joves de 8 a 16 anys amb experiència dins una coral infantil. Pel que fa als adults, podien presentar-se persones d’entre 35 i 85 anys. La Montse, que està jubilada, ha vingut de l’Alt Empordà per provar sort. Tots ells interpretaran els habitants de Proverzo, el poble de ficció on els protagonistes, dos germans enemistats a qui donaran vida per Berto Romero i Andreu Buenafuente, hauran de fer el pregó de la Festa Major. Ara caldrà confiar en la sort i esperar a estar entre els seleccionats per participar en el rodatge que tindrà lloc a Santa Pau entre l’1 i 25 de setembre.