L’Olot fitxa el davanter ‘Dieguito’ Sánchez provinent del Lleida

La Unió Esportiva Olot ha presentat el davanter Dieguito Sánchez, provinent del Lleida Esportiu. Dieguito era la primera opció atacant que la secretaria tècnica havia previst per reforçar la posició.

Dieguito Sánchez arriba amb una lesió en una espatlla però espera estar totalment recuperat per incorporar-se a l’equip a partir de la segona jornada de lliga. El davanter té experiència a Segona A amb el Ponferradina. Amb el seu últim equip, el Lleida Esportiu, ha passat un any amb poca continuïtat, malgrat que ha participat en 37 partits, 16 com a titular, i ha pogut marcar fins a 7 gols. La secretaria tècnica explica que la seva estratègia és la de fitxar jugadors que necessiten rellançar la seva carrera però que poden aportar una gran qualitat al projecte. Dieguito compta amb un perfil físic i el club pensa que pot ser un magnífic substitut per a Carlos. El club pensa encara a incorporar un davanter més, si bé consideren que ja compten amb una davantera competitiva.

Notícies relacionades:

Els tres fitxatges andalusos de la UE Olot destaquen l’ambició i la serietat com als valors que els van fer decidir-se pel club garrotxí

La UE Olot fitxa el lateral José Martínez del Real Murcia CF i tornarà a comptar amb l’extrem Èric Reverter

La UE Olot fitxa l’extrem dret Antonio Jesús Ramos Rincón, ‘Gato’