Augmenten en quatre els rescats a la Garrotxa durant la primera meitat del 2015

Durant la primera meitat del 2015 s’hi han realitzat 4 rescats més en l’alta muntanya que en el mateix període de l’any passat. En total a la Garrotxa entre el gener i el 31 de juliol d’aquest any els Bombers de la Generalitat han fet 20 rescats. D’aquests, 18 són considerats d’alta muntanya i dos han estat de recerca de persones. El Ripollès és la comarca amb més rescats de tot Catalunya. En aquesta zona s’hi han realitzat 59 rescats en el que portem d’any, 21 més que el 2014. A nivell autonòmic, a tot Catalunya se n’han realitzat prop de 471 fins el 31 de juliol, 100 més que l’any passat. Des de l’entrada en vigor el 2009 de la taxa de salvaments al medi natural, la Generalitat només ha cobrat quatre rescats de tots els que han fet els Bombers.

Notícies relacionades:

Els bombers rescaten una dona ferida mentre feia excursionisme a Sant Aniol de Finestres

Els Bombers van fer 38 sortides de rescat a la Garrotxa durant l’any passat