La jove model olotina Nina Guàrdia ha desfilat per a dissenyadors de renom internacional com Guillermina Baeza o Àgata Ruiz de la Prada

Nina Guàrdia és una jove olotina que s’està fent un lloc en el món de la moda, com a model. Aquest estiu ha fet les seves primeres desfilades a per a marques internacionals de renom. El mes passat va pujar a la passarel·la de la Costa Brava Fashion Week amb dissenys d’Agata Ruiz de la Prada, Joaquim Verdú o Guillermina Baeza, entre altres.

Per a Guàrdia aquesta experiència ha estat una gran oportunitat, l’ha “fet créixer”, li ha permès obrir-se una mica més un lloc en aquest món i sobretot a l’ha ajudat a perdre-li la por a la passarel·la, ja que era la primera vegada que desfilava per grans marques.

Des dels 12 anys, aquesta jove olotina va començar a interessar-se per aquest món i va fer un curs de model de sis mesos. Des de llavors no ha perdut el contacte amb aquest món, ha fet nombroses sessions de foto publicitàries i a més té un blog de moda on es dona a conèixer a les agències de models.

Del món de la moda, Guàrdia reconeix que el que més li agrada és la publicitat, que és també el que està més relacionat amb el disseny gràfic, que és el que a ella li agradaria estudiar. És per aquest motiu que fins ara no ha participat en masses desfilades i només ha acceptat pujar a la passarel·la per a grans marques. Després de la Costa Brava Fashon Week, també ha desfilat per la Universitat de Barcelona en el fi de curs de la facultat de disseny.