La UE Olot s’enfrontarà diumenge al Nàstic de Tarragona en un partit benèfic per a Càritas

Aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre es jugarà a l’Estadi Municipal el partit solidari de la Unió Esportiva Olot, en col·laboració amb Càritas. El rival d’enguany serà el Nàstic de Tarragona.

La col·laboració entre la Unió Esportiva Olot i Càritas Garrotxa es va fent forta any rere any, i aquesta pretemporada, com es va fer l’any passat, es jugarà un partit benèfic en favor de l’entitat.

En el partit de l’any passat, contra el Sabadell, es van aconseguir recaptar 1.500 euros, i tot i que no hi ha expectatives marcades, tant igualar-ho com superar-ho seria una bona notícia. En tot cas, no faltaran al·licients per atreure la gent al municipal.

Però és evident que més enllà dels diners hi ha també la transmissió d’uns valors. Així, s’està gestionant que tothom pugui ajudar a una bona causa: des del públic, que segurament acudirà a l’estadi sense problemes, fins als àrbitres de qui es vol que també aporti el seu granet de sorra. Les entrades estaran als preus habituals, els socis no pagaran, i amb tot, s’espera que el municipal s’ompli per gaudir del futbol i la solidaritat durant tot el vespre de diumenge.

x