Les inscripcions de la travessia Tossols-Basil ja són obertes

La travessia Tossols-Basil arriba a la seva 62a edició i les seves inscripcions ja són obertes a tothom. Com cada any, es disputarà en aquest tram del Fluvià per sobre de Sant Roc, i en aquesta ocasió es presenta la novetat del cartell.

Aquest és el cartell de l’edició 2015 de la travessia Tossols-Basil, que és el guanyador del primer concurs de cartells d’aquesta travessa ja tradicional. Amb aquesta imatge presentada, tothom qui vulgui ja dirigir-se al Club Natació Olot per inscriure’s a una cita clàssica de la natació i de l’estiu a Olot.

El diumenge 30 d’agost tots els que vulguin participar es podran reunir a l’Àrea Recreativa Tossols-Basil a partir de dos quarts de 10 del matí per esmorzar. Ja a partir de tres quarts d’11 començaran les proves, que, per diferents categories, aniran marcant les sortides a cada quart d’hora, per tancar amb la travessia oberta a tothom, de 400 metres, i la travessia llarga, de 1600.

La jornada es tancarà amb la caça de síndries i ànecs, que ja com en l’edició de l’any passat, seran ànecs de fira, i finalment es farà una entrega de medalles a tres quarts de dues del migdia.

tussols basil