L’Hospital Josep Trueta de Girona aprofita l’estiu per fer obres de millora per valor de prop d’un milió d’euros

L’Hospital Trueta ha invertit prop d’un milió d’euros en obres de millora. La renovació més important és en el Servei d’Anatomia Patològica, un departament que pràcticament no s’havia tocat des de l’obertura de l’hospital. A més s’ha aprofitat els mesos d’estiu per modernitzar la planta quarta B.

Tot i que no tanquin per vacances, l’Hospital Trueta aprofita els mesos d’estiu per fer millores en diferents serveis. De fet, aquest any hi dedica pràcticament un milió d’euros a tasques de manteniment i actualització. En primer lloc es renova el Servei d’Anatomia Patològica, el laboratori on s’analitzen les mostres. Les obres es dividiran en dues fases, una per cada planta que té el servei, i es preveu que al 2016 ja estigui tot enllestit. Aquesta actualització del servei és l’obra més important que es farà aquest estiu.

A banda, però, també s’està reformant la secció B de la quarta planta, que normalment hi acull el servei de pneumologia, cirurgia toràcica i cirurgia vascular. Aprofitant la davallada de l’activitat dels mesos d’estiu s’ha reorganitzat els pacients en altres plantes i així portar a terme les obres que acabaran a l’octubre. Però també hi ha una ampliació en els vestidors de la Cirurgia Major Ambulatòria.

A més, a partir del setembre les urgències pediàtriques es traslladaran a la 3a planta. Una vegada també hagin traslladat els laboratoris al parc hospitalari Martí Julià començaran les obres d’ampliació del servei d’urgències.