Argelaguer continua amb les activitats estiuenques del municipi amb un taller de folk i una ballada clandestina

Aquest dissabte ha tingut lloc un taller de folk i dansa popular a la plaça de la Generalitat d’Argelaguer com a part de les cada vegada més nombroses activitats estiuenques del municipi. Impartit per Joan Naspleda, els assistents van gaudir i aprendre la base i algunes evolucions del ball pla d’Olot.

Els vespres d’Argelaguer són ben vius durant tot el mes d’agost gràcies a les activitats que ‘El xiringuito d’Argelaguer’. Enguany durant tres vespres setmanals el poble s’omple d’activitats totalment diverses.

Aquest dissabte ha estat el torn de Joan Naspleda, que ha ofert un taller de folk, centrat sobretot en l’aprenentatge el ball pla d’Olot i algunes de les seves variants.

Així, una vintena de parelles, que han anat arribant poc a poc, han començat amb el taller, i al final poc els ha faltat per dominar el ball pla. Una ballada clandestina ha succeït el taller i ha tancat una nit més d’activitats en un municipi que any rere any augmenta la seva oferta dinamitzadora dels vespres d’estiu.