La primera ‘gambada’ de Montagut reuneix un centenar de persones per sopar a la fresca

Montagut ha acollit aquest dissabte un sopar a la fresca amb una característica peculiar: estava únicament format per gambes. La primera gambada organitzada per Terra Aspra ha reunit un centenar de persones al centre cívic del barri de La Cometa.

Si bé Oix ja va celebrar la seva festa major el cap de setmana passat, l’activitat del municipi ha continuat aquest cap de setmana. Terra Aspra ha reunit un centenar de persones dissabte al vespre per una gambada a la fresca. Malgrat que s’hauria hagut de fer a la plaça de Montagut, el risc de pluja ha fet traslladar el assistents al centre cívic de La Cometa, on la gent hi ha acudit sense inconvenient.

Així, les gambes han estat les protagonistes de la gastronomia del municipi almenys per un vespre, un sopar per fer poble. Això sí, qui no li agraden les gambes o no ha volgut o pogut comprar tiquet també ha estat ben rebut: portant el menjar de casa esclar. La vetllada ha acabat amb un concurs de saviesa popular del municipi. D’aquesta manera, una entitat tan arrelada a Montagut com Terra Aspra, ha aconseguit un any més convocar i reunir la gent del municipi per fer festa i poble en una fresca nit d’estiu.