La UE Olot més solidària empata a 1 contra el Nàstic en el partit benèfic per Càritas Garrotxa

La Unió Esportiva Olot ha empatat a 1 gol amb el Nàstic de Tarragona en el partit benèfic que el club garrotxí dedica a Càritas Garrotxa. Així, el bon futbol i la solidaritat s’han combinat en un bon tàndem durant tot el vespre al Municipal.

La solidaritat ha estat la protagonista a l’estadi Municipal en l’últim partit abans de començar la lliga, que han disputat l’Olot i el Nàstic de Tarragona. Però els dos equips tampoc no han deixat el bon futbol de banda. Els tarragonins, que ja han començat forts, s’han avançat amb un gol matiner d’Emana de còrner que ha deixat perplexos els 900 i escaig espectadors.

Però els homes de Rodri sabien que havien de seguir, que quedava molt partit per endavant, i han aconseguit desplegar el seu joc, amb molta possessió, durant bona part del partit, malgrat anar per darrere en el marcador. El Nàstic, mentrestant, ha seguit buscant oportunitats, i un providencial Wilfred ha salvat l’Olot de més d’una. Però al descans, el marcador seguia igual.

A la segona meitat, els olotins han sortit decidits a remuntar, i l’empat s’ha materialitzat al 65. Gato ha estat extraordinari i ha deixat el gol en safata a Marcel Serramitja. Ha estat aleshores quan el partit s’ha començat a travar, amb contactes, faltes i targetes groga per cada costat. Tot i això, tots dos equips han seguit generant oportunitats, intentant sense èxit desigualar un marcador que ha acabat tal i com l’ha deixat Marcel.

Però més enllà de les sensacions futbolístiques, que no deixen de ser bones, el partit ha servit per solidaritzar-se amb Càritas Garrotxa i reforçant el vincle que la UE Olot hi té. Aquest jove aficionat ha estat el guanyador del sorteig d’una samarreta del club, un sorteig amb la recaptació del qual aniran a Càritas. De la mateixa manera els diners recaptats de taquilla seran per a beneficència i els jugadors dels dos equips i els àrbitres amb tota probabilitat, aportaran el seu granet de sorra a la solidaritat, amb una recaptació que es coneixerà durant aquesta setmana.