Els tallers Ésdansa’t donen el tret de sortida al festival amb dos itineraris diferents, amb la formació com a protagonista i amb uns 40 participants

Amb formació ha començat avui el festival, que ha reunit uns 40 alumnes a l’Espai de dansa d’arrel tradicional Marboleny de Les Preses. Dos tallers, un dedicat a les terres de l’Ebre i l’altre amb arrel al Vallès, han obert l’Ésdansa 2015.

Els tallers Ésdansa’t han donat el tret de sortida al festival aquest matí a l’Espai de dansa d’arrel tradicional Marboleny de Les Preses.

Gairebé una quarantena d’alumnes han pres part de la primera jornada amb la voluntat de desenvolupar es seus coneixements sobre la dansa tradicional de la mà dels professors i formadors de l’Ésdansa, que han començat amb energia aquesta primera jornada del festival.

Els tallers han començat amb exercicis de relaxació i tot seguit, de la mà de Jordi Rubio i Carme Balaguer, s’han dut a terme dos tallers amb les danses de les Terres de l’Ebre i del Vallès respectivament.

Els 36 alumnes que han completat la sessió des de l’inici, vinguts des d’arreu del país i de l’estranger, han gaudit d’un matí d’aprenentatge i perfeccionament.

Tot seguit els formadors de l’Ésdansa’t han ofert dos itineraris diferents, l’un pels principiants, amb formació sobre la dansa tradicional catalana i d’arreu del món, i l’altre per als que ja ballen habitualment, posant accent a la creació i formació de dansa.

Notícies relacionades:

Un total de 350 balladors de 19 companyies participen en l’Ésdansa 2015, que consolida la seva oferta formativa

Obren les inscripcions al Petit Ésdansa introduint dues novetats als tallers pels nens participants

El festival Ésdansa duplica l’oferta de cursos de dansa per a adults i els desdobla en dos circuits per respondre a l’alta demanda

Deixa un comentari