Ja estan a la venda les entrades per als espectacles teatrals que es podran veure a Olot durant les Festes del Tura 2015

Des d’avui ja es poden adquirir les entrades per als espectacles teatrals que es podran veure durant les Festes del Tura a Olot.
Es tracta de tres obres que no deixaran indiferent a ningú. ‘Pels Pèls’, dirigida per Abel Folk; l’espectacle ‘Lari Poppins’, protagonitzat pel conegut Mag Lari i dedicat als més menuts; i ‘El Pocés de Mary Dugan’, a càrrec de la companyia olotina Orfeó Teatre.

Des d’aquest dimarts ja es poden comprar les entrades, als punts de venda de Can Trincheria i el Teatre Principal d’Olot o per internet, a través del web olotcultura.cat. La primera proposta serà ‘Pels Pèls’, el dissabte 5 de setembre a les nou del vespre.

El diumenge 6 a la mateixa hora es podrà veure ‘El Procés de Mary Dugan’, i el Mag Lari actuarà el dilluns a les sis de la tarda, en una interpretació apta per a tota la família. Els preus de les entrades van des dels 3 fins als 22 euros.

Notícies relacionades:

Les Festes del Tura porten al Teatre Principal les obres ‘Pels pèls’, ‘Lari Poppins’ i ‘El procés de Mary Dugan’

Orfeó Teatre transporta el públic a un tribunal americà en l’estrena de l’obra ‘El procés de Mary Dugan’

x