La Unió Esportiva Olot signa el jove extrem Kike Sánchez per dues temporades i el cedeix al CF Peralada d’Arnau Sala

La Unió Esportiva Olot es troba a només cinc dies de l’inici de la temporada, en el que serà el seu tercer curs a la Segona Divisió B.

Rodri ja té la plantilla pràcticament tancada i es va aclarint el futur d’alguns dels jugadors que no compten enguany per als tècnics. El jove Kike Sánchez, però, sí que comptarà en un futur, i és per això que ha signat amb l’Olot per dues temporades.

Això sí, el talentós extrem marxa cedit enguany al Peralada d’Arnau Sala i Xavi Punsí, on compartirà vestidor amb un altre cedit per l’Olot, Lluc Banús. D’aquesta manera el club vol que tingui minuts a la tercera divisió per fer el salt en un futur.

Sánchez es trobava durant la pretemporada a prova amb el primer equip i ha convençut els tècnics a llarg termini, però encara no el veuen com una opció de present a la divisió de bronze.

 

x