L’ANC Garrotxa posa a la venda els darrers seients disponibles dels autocars per a la manifestació de l’11 de setembre

L’Assemblea Nacional Catalana de la Garrotxa ha posat a la venda els últims seients disponibles dels autocars per anar a la manifestació del proper 11 de setembre a Barcelona. Els tiquets es poden adquirir a la seu d’Òmnium Garrotxa, de 18h a 20:30h, de dilluns a dijous.

Ja hi ha confirmat el desplaçament de 44 autocars cap a Barcelona des de la Garrotxa. La Via Lliure, que vol omplir de persones la Meridiana de Barcelona, està dividida en 135 trams, i els que corresponen a la comarca (el 122 i el 123) ja estan plens, tot i que encara queden places lliures als trams més immediats.

Notícies relacionades:

Els bitllets per als busos de l’11-S es posen aquest dimecres a la venda i estaran disponibles fins el dia 30 de juliol

L’ANC s’involucrarà en l’organització de les eleccions del 27S amb l’objectiu que siguin un èxit

x