Més de 105.000 persones utilitzen les vies verdes de la Garrotxa durant el primer semestre de 2015

Augmenten els usuaris de les vies verdes a tota la demarcació de Girona. El primer semestre del 2015 han estat més de 420.000 persones les que han passat per algun dels punts de control que el Consorci de les Vies Verdes de Girona té instal·lats. En els comptadors que el Consorci de les Vies Verdes té a la Garrotxa s’hi han registrat més de 105.000 usuaris. Pel de Les Planes d’Hostoles hi han passat més de 35.000 persones mentre que en el comptador mòbil que aquesta primera meitat del 2015 s’ha col·locat  a Olot s’hi han registrat més de 70.000 usuaris.

El primer semestre del 2015 ha batut el rècord d’usuaris registrats de les Vies Verdes a la demarcació de Girona. Segons els comptadors que el Consorci de les Vies Verdes té instal·lats en diversos punts estratègics de les vies, s’han registrat un total de 432.111 usuaris entre el gener i el juny d’aquest any. Olot ha estat un dels punts on el consorci ha col·locat un contador mòbil durant aquest període. Per ell hi han passat més de 70.000 persones i el més amb més registres va ser el maig, que va superar els 19.000 usuaris. En el punt de control permanent que hi ha a Les Planes d’Hostoles, durant el primer semestre de l’any hi han passat 35.388 persones de les quals 18.712 eren ciclistes. El mes amb més registres en aquest punt de la via verda va ser l’abril quan el total de visites va ser superior a les 8.500 persones la meitat de les quals anaven amb bicicleta.

Deixa un comentari